Het Huisartsenteam De Keen
Waarneming
L.H. van Dongen, dr. J.M. Schellingerhout Spoed: (076) 501 88 88 | Praktijk: (076) 503 28 32 J.F. Mutsaerts, Mw. I. Soors Spoed: (076) 501 88 88 | Praktijk: (076) 501 32 89
Adres Voorsteven 88
4871 DX Etten-Leur
Kaart
Huisarts(en) L.H. van Dongen
J.F. Mutsaerts
dr. J.M. Schellingerhout
Mw. I. Soors

Innovatief onderzoek beslissingsondersteunende softwareHet Huisartsenteam is deze week gestart met innovatief onderzoek op gebied van beslissingsondersteunende software op basis van big data. Door middel van software wordt onderzocht of analyse van data uit patiëntendossiers kan worden gebruikt om de behandeling van urineweginfecties te verbeteren. Deze software laat uw huisarts of assistente zien hoe succesvol verschillende behandelingen waren bij patiënten die vergelijkbaar zijn met u. Er zijn 100 deelnemende huisartspraktijken, waarvan Het Huisartsenteam de enige zorggroep is. Dit onderzoek is geïnitieerd door Pacmed, winnaar van de Impact in Healthcare award 2017.  

Klik hier voor meer informatieHet Huisartsenteam 10 jaar!

2015 was een belangrijk jaar voor Het Huisartsenteam, we bestonden namelijk tien jaar! Wat ons een decennium geleden verbond was het gezamenlijk streven naar een voortdurende verbetering van kwaliteit van zorg. Meer samenwerken én innoveren zodat de patiënt de beste zorg krijgt op de juiste plek.

Op www.hethuisartsenteam10jaar.nl laten we onze reis van de afgelopen tien jaar zien. Met trots kunnen we zeggen dat we onze ambities hebben waargemaakt, dat de patiënt nog steeds centraal staat en dat onze neuzen nog altijd dezelfde kant op wijzen. We kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar de volgende tien jaar!

PrimEUR

Het Huisartsenteam De Keen is aangesloten bij het PrimEUR netwerk. Dit is een groep van elf huisartsenpraktijken die verbonden zijn aan het EramusMC. Deze praktijken leiden huisartsen op en doen mee aan onderzoek. Het doel van het netwerk is om de samenwerking tussen universiteit en huisartsenpraktijken te versterken met als uiteindelijk doel de kwaliteit van opleiding, onderwijs, onderzoek en zorg voor de patiënt te verbeteren.

academischnetwerkprimeur.nl

Qualiview
Wilt u meedoen aan het patiënttevredenheidsonderzoek (Qualiview)? Laat het tijdens een consult weten aan uw huisarts, of geef u op via de website.