Het Huisartsenteam De Keen
Waarneming
L.H. van Dongen, dr. J.M. Schellingerhout Spoed: (076) 501 88 88 | Praktijk: (076) 503 28 32 J.F. Mutsaerts, Mw. I. Soors Spoed: (076) 501 88 88 | Praktijk: (076) 501 32 89
Adres Voorsteven 88
4871 DX Etten-Leur
Kaart
Huisarts(en) Dhr. L. van Dongen
Dhr. J.F. Mutsaerts
Dhr. J. Schellingerhout
Mw. I. Soors

Dokter Vrolijk in de wachtkamer

Zit uw kind ook wel eens zenuwachtig in de wachtkamer? Dit is best logisch. Zij weten niet goed wat er gaat gebeuren tijdens het bezoek aan de huisarts. ‘Dokter Vrolijk’ bereidt kinderen hierop voor op een speelse manier. 

In deze kinderboekenserie, geschreven door huisarts Yvonne Maat, krijgen kinderen van 2 tot 6 jaar op een originele manier uitleg over ziek zijn. Zo weet het kind bijvoorbeeld dat het zich bij de dokter moet uitkleden en welke onderzoeken de dokter gaat doen. 

Leuk nieuws: de delen ‘Snottebellen’ en ‘Spetterpoep’ vindt u nu in onze wachtkamer!


Regel met gemak uw zorg online

U kunt nu gebruikmaken van de gratis Het Huisartsenteam app, waarmee u eenvoudig en veilig online uw zorg regelt. Zo kunt u via uw smartphone of tablet nog makkelijker met uw huisarts communiceren. 

U heeft toegang tot de volgende functies:
  • Online afspraken maken
  • Uw medicatieoverzicht inzien
  • Herhaalrecepten bestellen
  • Vragen stellen door middel van e-Consult
  • Contactgegevens van uw praktijk

U kunt de app downloaden in de App Store of in GooglePlay.

Lees hier meer.


Privacybeleid

De privacy van patiënten en zorgverleners is voor Het Huisartsenteam belangrijk. Alle actuele privacyrichtlijnen worden dan ook nageleefd om ongeoorloofde toegang tot en gebruik van persoonsgegevens van patiënten en zorgverleners te voorkomen. We informeren u graag over ons bijgewerkte privacybeleid.

3 vragen aan...

Lindsay van Beurden                   
Doktersassistente 
Het Huisartsenteam De Keen                                           

Een nieuwe werkdag is aangebroken. Hoe begin je?
Om 7.30 uur open ik de praktijk en verzorg ik de koffie en thee. Daarna maak ik een begin met het verwerken van de berichten van de huisartsenpost, uitslagen en andere berichten. Als alle collega’s er zijn bekijken we het rooster van die dag en gaan we om 8:00 uur van start.


Wat vind je het leukst aan jouw baan als doktersassistente?
De combinatie van administratieve/organisatorische taken en het patiëntencontact, via de telefoon of op het assistentenspreekuur. Leuk project: Elk jaar organiseer ik de griepvaccinaties met alles eromheen. Dat is een leuke afwisseling tussen de normale taken door. Ook vind ik de fijne band bijzonder die je met sommige patiënten opbouwt in de loop der jaren.

Welke uitdagingen kom je tegen?
De momenten waarop zich veel spoedgevallen tegelijk melden vind ik altijd een uitdaging. Soms denk je; hoe ga ik ervoor zorgen dat al deze patiënten goed en naar tevredenheid worden geholpen? En dan geeft het wel een heel fijn gevoel aan het einde van de dag, dat het toch weer is gelukt met het hele team. Ook vind ik het een uitdaging om mijzelf verder te ontwikkelen door het volgen van nascholingen. Ik ben binnen de praktijk ook het aanspreekpunt voor de PRIMEUR projecten in samenwerking met het ErasmusMC. Momenteel loopt er een project over kinderen met eczeem. Deze kinderen mag ik zelfstandig zien tijdens consulten op praktijk, en dat is een hele leuke aanvulling op mijn werkzaamheden!

PrimEUR

Het Huisartsenteam De Keen is aangesloten bij het PrimEUR netwerk. Dit is een groep van elf huisartsenpraktijken die verbonden zijn aan het EramusMC. Deze praktijken leiden huisartsen op en doen mee aan onderzoek. Het doel van het netwerk is om de samenwerking tussen universiteit en huisartsenpraktijken te versterken met als uiteindelijk doel de kwaliteit van opleiding, onderwijs, onderzoek en zorg voor de patiënt te verbeteren.

academischnetwerkprimeur.nl

Qualiview
Wilt u meedoen aan het patiënttevredenheidsonderzoek (Qualiview)? Laat het tijdens een consult weten aan uw huisarts, of geef u op via de website.