Het Huisartsenteam De Keen
Waarneming
L.H. van Dongen, dr. J.M. Schellingerhout Spoed: (076) 501 88 88 | Praktijk: (076) 503 28 32 J.F. Mutsaerts, Mw. I. Soors Spoed: (076) 501 88 88 | Praktijk: (076) 501 32 89
Adres Voorsteven 88
4871 DX Etten-Leur
Kaart
Huisarts(en) Dhr. L. van Dongen
Dhr. J.F. Mutsaerts
Dhr. J. Schellingerhout
Mw. I. Soors

Privacybeleid

De privacy van patiënten en zorgverleners is voor Het Huisartsenteam belangrijk. Alle actuele privacyrichtlijnen worden dan ook nageleefd om ongeoorloofde toegang tot en gebruik van persoonsgegevens van patiënten en zorgverleners te voorkomen. We informeren u graag over ons bijgewerkte privacybeleid.

PrimEUR

Het Huisartsenteam De Keen is aangesloten bij het PrimEUR netwerk. Dit is een groep van elf huisartsenpraktijken die verbonden zijn aan het EramusMC. Deze praktijken leiden huisartsen op en doen mee aan onderzoek. Het doel van het netwerk is om de samenwerking tussen universiteit en huisartsenpraktijken te versterken met als uiteindelijk doel de kwaliteit van opleiding, onderwijs, onderzoek en zorg voor de patiënt te verbeteren.

academischnetwerkprimeur.nl

Qualiview
Wilt u meedoen aan het patiënttevredenheidsonderzoek (Qualiview)? Laat het tijdens een consult weten aan uw huisarts, of geef u op via de website.