Praktijkgegevens

Meer informatie


Praktijktijden
De praktijk is het hele jaar op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur.


Spreekuur
Het spreekuur gaat uitsluitend volgens afspraak. De assistente vraagt naar de reden van uw bezoek. Hierdoor is het beter mogelijk het spreekuur goed te plannen. Wilt u graag langer met de arts spreken of met meer personen komen, dan is het om deze reden ook belangrijk dat van te voren aan te geven. Beltijden: van 08.00 tot 10.30 uur en van 15.00 tot 16.30 uur. Huisbezoek vóór 10.00 uur aanvragen. Ook worden er spreekuren gehouden door onze praktijkondersteunsters, dit zijn verpleegkundigen met aanvullende opleiding en ervaring. Zij zien met name patiënten met chronische ziekten, onder andere suikerziekte, longziekte, hoge bloeddruk maar ook voor wondbehandeling, functieonderzoeken (bijv. longfunctie, bloedvat onderzoek) en dergelijke kunt u bij hen terecht. Onze doktersassistentes houden ook spreekuur voor onder andere wratten behandeling, uitstrijkjes, oren uitspuiten, verwijderen van hechtingen, verbinden van wonden, vaccinaties/injecties, reisadvisering en dergelijke.


Telefonisch spreekuur
Het is mogelijk een afspraak te maken voor het telefonisch spreekuur van de artsen en praktijkondersteunsters. U kunt hiervoor contact opnemen met de assistente die voor u een afspraak zal maken voor een tijdstip waarop de arts u zal terugbellen. Dit spreekuur is bedoeld voor korte vragen en adviezen naast het opvragen van uitslagen van onderzoek.Beltijden: van 08.00 tot 10.30 uur en van 15.00 tot 16.30 uur.


Spreekuur POH-verslaving

Annelies Maas       Woensdag       13.00 - 17.00 uur       Het Huisartsenteam Markt       Etten-Leur
Tessa Franken   Woensdag   08.00 - 12.00 uur   Het Huisartsenteam St. Willebrord   St. Willebrord
Tessa Franken   Woensdag   13.00 - 17.00 uur   Het Huisartsenteam Midzomerplein   Bosschenhoofd


Wrattenspreekuur
Meestal is er in de praktijk vloeibare stikstof aanwezig. Hiermee kunt U wratten en sommige andere huidafwijkingen laten behandelen. U dient hiervoor een afspraak te maken bij de assistente.


Huisbezoek
Huisbezoeken dienen bij voorkeur vóór 10.00 uur te worden aangevraagd. Omdat er in de praktijk betere onderzoek- en behandel mogelijkheden zijn is het, indien mogelijk, beter om naar de praktijk te komen.


Verhindering
Het is voor een huisartsenpraktijk vervelend als een patiënt niet op een afspraak verschijnt. Om het aantal niet-nagekomen afspraken te verminderen, is er een ‘wegblijf-tarief’. Als wij met u een afspraak hebben gemaakt dan rekenen we op uw komst. Mocht u verhinderd zijn, wilt u de afspraak dan 24 uur van tevoren afzeggen? Is de afspraak niet tijdig afgezegd (ongeacht de reden), of verschijnt u zonder bericht niet op de afspraak, dan brengen wij het consult bij u in rekening. U krijgt dan van ons een nota thuis gestuurd. 

Het wegblijftarief is vastgesteld op € 15,- voor een consult en € 25,- voor een dubbel consult. Consulten bij onze praktijkondersteuner somatiek zijn vaak enkel en bij de praktijkondersteuner GGZ zijn het altijd dubbel consulten. Deze rekening wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed en dient u zelf te betalen.
Het Huisartsenteam De Keen Waarneming
Spoed (076) 501 32 89 (toets 1) Praktijk (076) 501 32 89
Adres Voorsteven 88
4871 DX Etten-Leur
Kaart
Huisarts(en) L. van Dongen
J.F. Mutsaerts
J. Schellingerhout
I. Soors