Praktijkgegevens

Uw meningHeeft u een opmerking of idee? Wij horen het graag! Laat het weten aan een van onze medewerkers, maak gebruik van het patiënttevredenheidsonderzoek of het klachtenformulier.


Patiënttevredenheidsonderzoek
Onze praktijk doet mee aan een (anoniem) patiënttevredenheidsonderzoek, ook wel Qualiview genoemd. U kunt ons via dit onderzoek op verschillende thema's beoordelen. Denk bijvoorbeeld aan de communicatie, bejegening en toegankelijkheid van de praktijk. De resultaten van het onderzoek laten we via een widget op de website zien. Transparant naar iedereen. U kunt zich heel eenvoudig online aanmelden voor dit onderzoek, of u meldt zich aan bij een van onze medewerkers.


Niet tevreden? 
Ondanks ons streven naar een hoge kwaliteit van zorg en de zorgvuldigheid waarmee door ons wordt gewerkt, kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over de gang van zaken of een minder prettige ervaring heeft opgedaan tijdens een behandeling of begeleiding. U kunt dan een klacht indienen. Dit kunt u doen door de praktijk te bellen voor een afspraak of door het online klachtenformulier in te vullen. Lees meer over de klachtenprocedure.

Het Huisartsenteam De Keen Waarneming
Spoed (076) 501 32 89 (toets 1) Praktijk (076) 501 32 89
Adres Voorsteven 88
4871 DX Etten-Leur
Kaart
Huisarts(en) L. van Dongen
J.F. Mutsaerts
J. Schellingerhout
I. Soors